Krasniqi dhe Trimceska, fitues të maratonës së notit

Ka përfunduar me sukses në Liqenin e Batllavës në Orllan Maratona e VII-të ndërkombëtare “KOSOVA 2016”.

Fitues për femra ishte maqedonja, Stefani Trimceska, kurse për meshku Arti Krasniqi, shqiptar nga Gjermania.

Në këtë maraton morën pjesë 23 garues meshkuj dhe 12 femra. Koha e mirë ju mundësoi edhe garuesve që shumica nga ta ta perfundojnë me sukses shtegun e gjatë 4200m.

 

Rezultatet

Femrat

Vendi i pare Stefani Trimceska MKD koha 01.09:11.49

Vendi i dyte Melisa Zhdrella KOS Koha 01.09:25.06

Vendi i trete Eda Zeqiri KOS Koha 01.13:01.34

Vendi i Katert Sara Imeri KOS Koha 01.15:19.52

Vendi i Peste Rina Zuka KOS Koha 01.20:42.16

 

Meshkujt

Vendi i pare Arti Krasniqi GER Koha 00.51:39.99

Vendi i dyte Petar Bozhilov BUL Koha 00.53:57.93

Vendi i trete Leonid Mishevski MKD Koha 01.00:21.83

Vendi i Katert Dren Ukimeraj KOS Koha 01.00:25.55

Vendi i Peste Dion Kadriu KOS Koha 01.04:03.46