Kosumi e Vula në sfidat kryesore të mesjavës

Besfort Kosumi dhe Kreshnik Vula do të ndajnë drejtësinë në sfidat kryesore të mesjavës. E tërë java 31 zhvillohet të mërkurën nga ora 16:00.

Kosumi është në takimin Prishtina – Besa, kurse Vula në atë të liderit, Feronikeli, të cilët presin Hajvalinë në Prizren.

 

Superliga – Java 31

E mërkurë – ora 16:00

Feronikeli – Hajvalia…………………………..SSK

K.Vula. B.Selimaj. M.Qehaja. I.Shuleta

 

Drenica – Ferizaj

N.Rraci. B.Morina. R.Hyseni. I.Ceroviku

 

Drita – Trepça

G.Nuza. J.Musolli  F.Sekiraqa. T.Maloku

 

Istogu – Kosova (V)

A.Tahiri. A.Latifi. I.Kabashi. M.Baliu

 

Vëllaznimi – Trepça ‘89

H.Hajdari. F.Berisha. M.Berisha. I.Kelmendi

 

Prishtina – Besa

B.Kosumi. D.Preniqi. S.Haziri. F.Tahiri