Kosova siguron pozitën më të mirë ndonjëherë në ranglistën e FIFA-s

Suksesi në turneun në Turqi i ka siguruar Kosovës pozitën më të mirë ndonjëherë në ranglistën e FIFA-s.

Bëhet fjalë për ranglistën e përfaqësueseve të futbollisteve, në të cilën Kosova tani është e 91-ta. Në renditjen e kaluar ishte 100-ta.

Kosova është prej përfaqësueseve që ka përparuar më së shumti. Ndërkohë asnjëherë nuk ishte kaq lartë në renditje. /Gazeta Olle/

Batatina: Nuk ka kritere të dyfishta sepse ligjin e bën rregullorja dhe jo Ballkani

Llapi nuk dorëzohet, beson se ka të drejtë dhe paralajmëron ankesë përsëri