Kosova pafuqi në kampionatin ballkanik U18

Kombëtarja e Kosovës ka dëshpëruar në kampionatin ballkanik U18 të volejbollit.

Tashmë Kosova ka pësuar edhe humbjen e pestë në poaq ndeshje të zhvilluara.

Sot Kosova është mposhtur nga Mali i Zi me rezultat 3-1, raporton GazetaOlle.com.

Kosova U18 mbyll këtë kampionat në pozitën e fundit, pa asnjë pikë të fituar dhe vetëm dy sete të fituara nga 5 ndeshje të zhvilluara.

Më poshtë të gjitha rezultatet e Kosovës:

Fotografia e Federata e Volejbollit e Kosovës

Fotografia e Federata e Volejbollit e Kosovës

Fotografia e Federata e Volejbollit e Kosovës

Fotografia e Federata e Volejbollit e Kosovës

Fotografia e Federata e Volejbollit e Kosovës