Kosova mbanë stërvitjen e radhës, të pranishëm gjithë futbollistët

Kombëtarja ka mbajtur sot seancën e radhës stërvitore në Kampin Nacional në Hajvali.

Për dallim nga dita e djeshme, sot në seancë stërvitore kanë marrë pjesë të gjithë futbollisitët.

Njëri grup i lojtarëve ka punuar me intensitet, teksa disa prej lojtarëve që kanë arritur gjatë ditës së djeshme në grumbullim kanë stërvitur të diferencuar, me vrapime të lehta dhe lojë me top pa ngarkesë.

Mungesat e Leart Paqaradës, Valon Berishës dhe Shkëlqim Vladit – përzgjedhësi Giresse flet për secilin

Alban Bushi: I kemi marrë lojtarë Kosovës? Kush flet shqip, është shqiptar