Kosova e Vushtrrisë përforcohet, por…

Kosova e Vushtrrisë ka ofruar në radhët e veta talentin vushtrrias Egzon Feka.

Sulmuesi që ishte pjesë  e Trepçës ’89 për disa sezone, ishte larguar nga kryesia e kësaj skuadre për aryeje disiplinore, ka filluar të stërvitet me skuadrën e vendlindjes, transmeton Gazetaolle.com.

Po Feka nuk ka drejtë të luajë për Kosovën pasi ky i fundit është paraqitur në këtë kampionat dhe atë pikërisht kundër Dritës në ndeshjen e parë.

Feka duke të pres kampionatin e ardhshëm që t’i mbroj ngjyrat e Kosovës.

 

feka