Koshashënuesit më të dalluar gjatë ndeshjeve të zhivlluara

Të gjitha ndeshjet e javës së 26-të të ETC Superligës në basketboll kanë përfunduar këtë të shtunë. Kosova e Re Bashkimi ka pësuar humbje në shtëpi ndaj Vëllaznimit, përdersia Peja dhe Ylli kanë shënuar fitore të pritura në ballafaqimet në mes Kastriotit dhe Besës.

Kosova e Re Bashkimi

Bashkimi

 

 

Vëllaznimi

Vellaznimi

 

Kastrioti

 

Kastrioti

 

 

Peja

 

Peja

 

Ylli

 

Ylli

 

Besa

 

Besa