Koreografi gjigante dhe thirrje për Profetin Muhamed

Mijëra tifozë të Al Ittihad FC i kënduan lavde Profetit Muhamed. Ata këndonin të famshmen ‘Tala Al Badru Alayna’ që mendohet se është kënduar nga shokët e Profetit pas mbërritjes së tij në Medinë nga Meka.

Tifozët gjithashtu duke mbajtura shenja dhe veshje me ngjyra të verdha dhe të zeza formuan në mënyrë spektakolare një mesazh duke thënë se “I dashuri ynë, i dërguari i Allahut ‘.