Komisioni i Garave i Superligës vendos për incim disiplinor për dy klube, dy trajnerë dhe dy futbollistë

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë në mbledhjen e mbajtur me 31.08.2021, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjeve të xhiros së dytë të BKT Superligës dhe ndeshjeve të xhiros së parë të VIVA FRESH Ligës së Parë, Grupi A dhe Grupi B në futboll për edicionin 2021/2022.

Duke u bazuar në të gjitha faktet dhe materialet, Komisioni i Garave ka hapur inicim disiplinor ndaj dy klubeve, dy trajnerëve, dy futbollistëve dhe një përfaqësuesi zyrtar, shkruan Gazeta Olle.

Vendimet e plota nga Komisioni i Garave: 

Inicim disiplinor
ndaj: Kryetrajnerit të FC Llapi, Tahir Batatina, ID.nr.001144-M77.
MOTIVI: Në minutën e 85-të në ndeshjen Drita –Llapi ishte ndëshkuar me karton të verdhë, ndërkaq i njëjti në vazhdim reagon ashpër dhe me të dy duart në gjoks e shtyn referin kryesor të ndeshjes, për çka është ndëshkuar me karton të kuq direkt. Sipas raportit të gjyqtarit kryesor.

ndaj: Kryetrajnerit të KF Drenica, Tahir Lushtaku, ID.nr.010175M70.
MOTIVI: Në minutën e 83-të, në ndeshjen Dukagjni-Drenica hynë në fushë dhe fyen rëndë referin kryesor të ndeshjes, për çka i njëjti është ndëshkuar me karton të kuq direkt. Sipas raportit të gjyqtarit kryesor.

ndaj: Përfaqësuesit zyrtar të FC Llapi, Muhamet Rexhepi, ID.nr.001413-M88.
MOTIVI: Në minutën e 86-të, në ndeshjen Drita –Llapi pas ofendimeve të rënda drejtuar referit kryesor të ndeshjes, i njëjti është ndëshkuar me karton të kuq direkt. Sipas raportit të gjyqtarit kryesor.

ndaj: Lojtarit të KF Ulpiana, Silvester Shkalla, ID.nr.024483M95.
MOTIVI: Në minutën e 62-të, në ndeshjen Ulpiana – Malisheva shkakton ndërhyrje të rrezikshme ndaj lojtarit kundërshtar, për çka është ndëshkuar me karton të kuq direkt. Sipas raportit të gjyqtarit kryesor.

ndaj: FC Drita.
MOTIVI: Në minutën e 86-të të ndeshjes Drita –Llapi, tifozët e FC-Drita, kanë hedhur dy (2) shishe PVC të mbushura në drejtim të bankinës së FC Llapi. Sipas raportit të delegatit të ndeshjes.

ndaj: FC Vushtrria
Motivi: Pas përfundimit të ndeshjes së VIVA FRESH Ligës së Parë, Grupi B, Vushtrria-Vitia, disa shikues të FC Vushtrria, kanë hedhur shishe në drejtim të lojtarëve mysafirë, ku si pasoj janë lënduar disa lojtarë të KF Vitia. Sipas raportit të delegatit të ndeshjes.

ndaj: Lojtarit të KF Vllaznia (P), nr 4 Art Hoxha dhe nr ID 002988M01.
Motivi: Në minutën e 82-të të ndeshjes së VIVA FRESH Ligës së Parë, Grupi B Ferizaj –Vllaznia (P), ngritet nga bankina, ofendon asistentin e parë. Sipas raportit të gjyqtarit kryesor.

/Gazeta Olle/

Mërgim Berisha i thotë “PO” Kosovës?

Sunderland nënshkruan me Leon Dajakun