Koha për barazh, orari favorizon Drenicën e Istogun

Luftë e ashpër po zhvillohet edhe në luftën për t’i ikur barazhit për mbetje në Superligën e Kosovës në futboll.

Derisa Trepça e Ferizaj pritet që edhe matematikisht të largohen nga elita, katër skuadra tjera po kërkojnë t’i ikin barazhit. Drenica 34, Vëllaznimi 32, Istogu 30 dhe Drita 29, po mundohen të sigurojnë mbijetesën pa barazh.

Në bazë të orarit të pesë ndeshjeve të ardhshme, Drenica e Istogu favorizohen më shumë se sa Vëllaznimi e Drita.

Renditja e pjesës pjesës së poshtme

  1. Drenica                       28        29           31           34
  2. Vëllaznimi                 28        21           28           32
  3. Istogu                          28        31           42           30
  4. Drita                            28        24           33           29
  5. Ferizaj                        28         18           46           18
  6. Trepça                       28         14           47           15

Java 29

Drenica – Drita

Istogu – Ferizaj

Vëllaznimi – Trepça

Prishtina – Trepça ‘89

Besa – Hajvalia

 Java 30

Besa – Drenica

Hajvalia – Prishtina

Trepça ’89 – Feronikeli

Kosova (V) – Vëllaznimi

Trepça – Istogu

Ferizaj – Drita

 Java 31

Drenica – Ferizaj

Drita – Trepça

Istogu – Kosova (V)

Vëllaznimi – Trepça ‘89

Feronikeli – Hajvalia

Prishtina – Besa

 Java 32

Prishtina – Drenica

Besa – Feronikeli

Hajvalia – Vëllaznimi

Trepça ’89 – Istogu

Kosova (V) – Drita

Trepça – Ferizaj

 Java 33

Drenica – Trepça

Ferizaj – Kosova (V)

Drita – Trepça ‘89

Istogu – Hajvalia

Vëllaznimi – Besa

Feronikeli – Prishtina