Klubi i Superligës për ngushëllime te Mërgim Mavraj (FOTO)

 

Hajvalia e ka vizituat sot familjen e Mërgim Mavrajt në fshatin Staradan të Komunës së Istogut. Hajvaliasit i kanë shprehur ngushëllime familjes Mavraj, me rastin e vdekjes së Mustafë Mavrajt, babait të Mërgimit, ditë më parë.

Mehedin Përgjegjaj, Ismet Munishi, Agim Maliqi, Gëzim Gashi, Erdin Hashani dhe Agron Avdyli e përfaqësuan Hajvalinë në këtë vizitë.

Mavrajjj