Kjo prostitutë akuzon vëllezërit Toure (FOTO)

Vëllezërit Kolo dhe Yaya Toure e kanë shfrytëzuar të njëjtën prostitutë. Sandra-Ntonya e ka zbuluar një gjë të tillë për mediat angleze, transmeton Gazeta ‘Panorama’.

“Më telefononte 10 herë brenda një jave dhe më bombardonte me mesazhe. Më premtonte se do të më ndryshonte jetën, por në fund më paguante vetëm 140 funte në orë. Kam shkuar edhe me të vëllanë e tij, Kolo (mbrojtësi i Liverpoolit). Ai më dha vetëm 60 funte për gjysmë ore dhe një bakshish prej 10 funtash”, deklaroi 34-vjeçarja.

Sandra-Ntonya