Kjo ngjarje politike mund ta shtyejë përsëri derbin

Protesta e 12 marsit e opozitës së  Kuvendit të Shqipërisë mund të rrezikojë derbin e shumëpritur lokal ndërmjet Partizanit dhe Tiranës.

Protesta starton në orën 17:00 në fakt dhe Tirana-Partizani luhet vetëm dy orë më vonë. Megjithatë, nëse situata precipiton, atëherë ndeshja rrezikon të shtyhet për një datë tjetër.