Kjo është nota e marrë për organizimin e botërorit të hendollit dhe vërejtja e vogël (VIDEO)

vSekretari i Federatës së Hendbollit të Kosovoës, Izet Gjinovci, ka zbuluar për emoisionin Arena të Tribuna Channel, notën e marrë nga Federata Evropiane e Hendbollit dhe ajo e botërore, drejtuesit e së cilës ishin në Prishtinë.

FHK në bashkëpunim me IHF-në organizuan botërorin e parë të shteteve në zhvillim, të cilin e fituan Ishujt Faroe, kurse Kosova doli e treta.

Gjinovci foli edhe për hutinë e krijuar, nëse Kosova do të luante me Letoninë apo Ishujt Faroe në gjysmëfinale.