Kjo është medalja e Norës, kjo është medalja e Kosovës (FOTO)

Nora Gjakova e ka fituar medaljen e parë për Kosovës.

Xhudistja pejane e mposhti në repasazh holandezen Sanne Verhagen, duke dominuar gjatë tërë kohës dhe duke fituar falë një Ëazari, për ta siguruar medaljen e bronztë në “Baku 2015”.

Nora humbi në gjysmëfinale, duke e lëshuar mundësinë që ta fitojë të artën, por në fund, ajo e siguroi të bronztën duke i gëzuar të gjithë në Kosovë.

KOSOVA 11