Kjo është kënga e Daniel Alves me Pinton (VIDEO)

Ylli i Barcelonës, Daniel Alves e ka provuar veten në një “sport” tjetër. Mbrojtës brazilian është pjesë e grupit prej tre këngtarëve në një këngë. “Eres special” quhet kënga e Alves, Pintos dhe Mario Baro.

Ka qenë ish portieri i Barcelonës, Pinto ai që e ka ftuar Alvesin në duel. Përndryshe Pinto po vazhdon të bëj kërrierë në muzikë në Amerikë./Indeksonline/