Kjo është iniciativa e re e “Plisave”

Kryetari i “Plisave”, Albert Kastrati, ka bërë thirrje në rrjetin social Facebook që të shpërndahet nga të gjithë fotoja e bërë në ndeshjen e lloçit ndërmjet Llapit dhe Prishtinës.

Kjo është përkrahur me të madhe nga tifozët por edhe nga vetë lojtarët e Prishtinës, me kapitenin Driton Krasniqi që e ka shpërndarë ndër të parët fotografinë. /Gazeta Olle

10553571_10152858873486748_7464259785138880866_n