Kjo është festa e madhe në Prishtinë (FOTO)

Festa e tri pikëve të marra nga CAS, për ndeshjen Serbi- Shqipëri (0:3), ka vazhduar edhe në orët e vona pothujase në të gjitha qytet shqiptare.

Edhe në qytetin e Prishtinës nuk ka munguar festimet, ndërsa shumë qytetar kanë dalë në rrugë për të festuar tri pikët, shkruan Gazetaolle.com.

Me këto tri pikë Shqipëria ka arritur në numërin e 10 pikëve dhe është në vendin e dytë.

pr 1

 

urraa

 

pr3