Kjo është femra më seksi e El Clasicos

El Clasico nuk është vetëm një kontest i madh mes lojtarëve.  Edhe femrat janë të përfolura me rastin e këtij superdueli botëror, shkruan Telegrafi.

Është ajo e Thomas Vermaelen që ka tërhequr gjithë vëmendjen dhe po cilësohet si kampionja ende pa filluar El Clasicon.

Mjafton një shikim mbi fotot e saj dhe e vëreni se ajo është larg prej femrave më të mira të lojtarëve që marrin pjesë në El Clasico.

polly-3 polly-5 polly-6