Kjo bukuroshe paguan para për Agueron dhe Lavezzin (FOTO)

Rocio Marengo ka zbuluar ëndrrat e saj erotike.

Bukuroshja ka bërë të ditrur që do të jepte para për të fjetur me Sergio Aguero dhe Ezequiel Lavezzi .

“Unë do të paguaja për të bërë seks me ta”, pranoi modlja argjtinase që ka pouar kohë më parë për kopertinën e Playboy .

 

bukur 2bukur 3

 

bukur 4bukur 5

 

bukur

 

11 ba