Kjo bukuroshe ‘kallet’ për një shqiptar

Yara Khmidan është një femër e mrekullueshme e cila tërheq vëmendjen e çdo mashkulli. Por për ta pasur atë duket se ka një sekret. Të shënosh kundër Interit. Pikërisht kjo e fundit ka parë golin e shënuar nga Andi Lila, ndaj dhe është dashuruar çmendurisht me mbrojtësin shqiptar, transmeton sportal.al.

“Andi Lila më mahnit. Është mashkulli tipik që ëndërroj. Do të dëshiroja ta kaloja të gjithë jetën me të”, deklaron bukuroshja.