Këto janë çiftet e xhiros së 23-të të Ligës së Parë

Xhiroja e 23-të e Ligës së Parë pritet të sjell duele interesante.

Ndeshja kryesore pritet të zhvillohet ndërmjet Trepçës dhe Fushë Kosovës.

Duel tjetër interesant pritet të jetë edhe ai ndërmjet 2 Korrikut dhe Ramiz Sadikut.

ciftet