Këta basketbollistë paralajmërojnë largimin

 

Peja në edicionin e ardhshëm do të bëjë gara në Ligën e Parë të Kosovës. Skuadra e basketbollit mund të mbetet pa yjet kryesor.

Drilon Hajrizi, Alban Veseli dhe Fisnik Rugova janë shprehur të pavendosur për të ardhmen. Ata e kanë paralajmëruar largimin në një prononcim për Gazetën ‘Zëri’.