Kësi driblimi nuk ka bërë as Lionel Messi (VIDEO)

Një driblim fantastik në ragbi, po pushton rrjetet sociale. Është Richie Myles, i cili në takimin mes TRY dhe Wigan, të Superligës së Anglisë në ragbi, ka bërë një driblim të çmendur.

Ai dribloi kundërshtarin me këmbë, duke e dërguar topin përmbi të.

Sporti i ragbit njihet më shumë për nga forca dhe luajtja me dorë, se sa driblime me këmbë.  (Gazeta Olle)