Kështu duket tabela pas javës 28, Vëllaznimi kalon Istogun

 Tabela nuk ndryshon shumë në javën 28, përveç se Prishtina dhe Drita bëjnë një hap të madh drejt synimeve të tyre. Po ashtu, Vëllaznimi tani kalon Istogun në luftën për mbijetesë.

 

Rezultatet – Java 28

Trepça – Feronikeli                  0:2

Kosova (V) – Prishtina            0:1

Trepça ’89 – Besa                     1:1

Drita – Istogu                            2:1

Ferizaj – Vëllaznimi                1:2

Hajvalia – Drenica                   0:0

 

Renditja

Feronikeli                     28        42        20        57

Prishtina                      28        39        18        54

Besa                             28        38        31        51

Hajvalia                        28        41        29        47

Kosova (V)                   28        31        20        46

Trepça ‘89                   28        44        27        44

Drenica                        28        29        31        34

Vëllaznimi                  28        21        28        32

Istogu                          28        31        42        30

Drita                            28        24        33        29

Ferizaj                         28        18        46        18

Trepça                         28        14        47        15