Kë refuzoi ylli i Milanit?

Jeremy Menez është në aventurën e dytë italiane me Milanin dhe nuk po kalon një moment të mirë por francezi nuk pendohet për atë që ka arritur deri tani dhe as për refuzimin që i ka bërë Manchester Unitedit.

27-vjeçari deklaroi se para firmës së parë profesionale me Sochaux, Ferguson kishte takuar prindërit dhe më pas e kishte ftuar të shkonte në Angli por e refuzoi sepse sipas tij kalimi në një klub të madh në një moshë të re mund të ishte lëvizje e gabuar.