KE i FFK-së shpall zgjedhjet për president

Komiteti Ekzekutiv i FFK-së nën drejtimin e presidentit Agim Ademi e ka mbajtur sot mbledhjen e radhës.

Në këtë mbledhje KE vendosi që në bazë të statutit dhe rregullores të shpallë zgjedhjet për president të FFK-së.

Me këtë rast u vendos që Kuvendi i Rregullt Zgjedhor për president të FFK-së të mbahet më 6 prill, ditë e mërkurë. Delegatët do të njoftohen në ditët në vazhdim për orën dhe vendin e mbajtjes së Kuvendit.

Turneu “Adem Jashari” në futsall ndryshon format

Presidenti i Federatës Italiane, Gravina: Futbolli shqiptar drejtohet nga ky forum!