KB Prishtina bëhet me drejtor të ri sportiv

Skuadra e KB Prishtinës sot gjatë ditës ka emëruar drejtorin e ri sportiv.

Kampioni i shumëfishtë kosovar, si drejtor të ri e ka emëruar, Fidan Hamitin, ish-basketbollist dhe menaxher i suksesshëm në institucione të ndryshme.

Postimi i plotë i klubit kosovar:

Sot bordi i klubit vendosi t’a emërojë Fidan Hamitin drejtor sportiv të klubit.

Fidani, ish-basketbollist dhe menaxher i suksesshëm në institucione të ndryshme, do t’i bashkohet ekipit dhe të