KB Peja: Reagimet dhe deklaratat për ndodhitë në Suharekë janë sa për sy e faqe

KB Peja ka publikuar një fotografi në Facebook, duke shkruar se reagimet dhe deklaratat për ndodhitë në finalen e Superkupës në Suharekë janë vetëm sa për sy e faqe, pasi që në Kosovë çdo gjë kalon për vetëm 2-3 ditë

Peja ka shkruar se në fotografinë e publikuar shihet basketbollisti Lis Shoshi duke u kujdesur për njërin nga tifozët pejanë pas tollovisë së krijuar.

FBK-ja paralajmëron rregulla strikte lidhur me veprimin e shikuesve dhe masat e sigurisë në palestra

Vëllaznimi i kërkon falje tifozëve për humbjen e radhës