Katër gjyqtarë të rinj nga Kosova bëhen me stemë të FIFA-s, shtëpia më e madhe e futbollit botëror publikon emrat e tyre

Shtëpia më e madhe e futbollit botëror, FIFA ka publikuar listat e gjyqtarëve ndërkombëtarë për vitin 2023.

Nga Kosova, listës së gjyqtarëve me stemën e FIFA-s i janë shtuar katër gjyqtarë.

Mervan Bejtullahu, gjyqtari i njohur nga Gjilani, nga ky vit do të ndajë drejtësinë me stemën e FIFA-s.

Përpos tij, gjyqtarja kryesore, Rita Vehapi, poashtu është pajisur me stemën e FIFA-s.

Nga gjyqtarët ndihmës, këtë stemë e kanë fituar edhe Arbnor Bullatovci dhe Fitore Govori.

Saktësisht, me stemë të FIFA-s, deri më sot janë pajisur 16 gjyqtarë nga Kosova.

Katër janë gjyqtarë kryesorë, nëntë janë gjyqtarë ndihmës dhe tre janë gjyqtarë të futsallit.

A do të rikthehet në Ronaldo në Premier League? Eddie Howe thyen heshtjen dhe tregon të vërtetën

Medin Bajrami largohet nga Malisheva, pritet të rikthehet në Superligën e Maqedonisë së Veriut