Kastrioti përforcohet me një gjigant bullgar

KB Kastrioti para ndeshjes më të rëndësishme të stinorit përforcohet me qendrën bullgare – Nikolay Balev të gjatë 2,09 vm, por i cili që afër dy vite nuk luan basketboll aktiv.

Të përkujtojmë se fitorja është vitale për ferizajasit, që t’i afrohen edhe më shumë pozitës së shtatë, dhe i duhet fitorja edhe në duelet e ndërmjetme me pejanët, pasi pejanët udhëheqin 2:0 në seri ndaj Kastriotit.

Nikolay Balev është 37 vjeqarë dhe padyshim që me përvojën e tij pritet ti ndihmojë ferizajasve drejt mbijetesës.

Balev ishte pjesë e Pejës para shumë vitesh.

baskrtboll