Karikatura e ditës: Plani i Chiellinit dhe Evras për Suarezin

Dy viktimat e Luis Suarezit, Giorgio Chiellini dhe Patrice Evra, kanë nisur ta bëjnë planin për hakmarrjen ndaj sulmuesit të Barcelonës.

Karikatura e ditës e tregon misionin e Chiellinit dhe Evras, për mbrëmjen e 6 qershorit në Berlin.

cartoon-march-14_ehwxc7kaowb8zqvtk47h54q4 (1)