Karikatura e ditës (Foto)

Cristiano Ronaldo dje ka thënë se njerëzit në fillimin e karrierës, i kanë thënë se ishte shumë i dobët.

Ronaldo ka thënë se ka pasur shumë kritika nga njerëzit e ndryshëm disa vite më parë, pasi ata thonin se ai ishte shumë i dobët.

Dhe, nga këto fjalë ai mori vullnetin e madh për të punuar dhe për të arritur aty ku është sot.

Dhe, ka qenë pikërisht kjo, tema kryesore e karikaturës së radhës të publikuar nga ‘Goal.com’.

Karikatura3