Kampionet ndër vite te femrat

Shpallja kampion në fund të edicionit është synimi kyç i çdo skuadre. Këtë vit te Superliga e Femrave në garë për këtë trofe janë Bashkimi dhe Prishtina.
Ndër vite Superliga e Kosovës ka pasur kampion të ndryshëm, ndërsa skuadra me më së shumti trofe mbetet Prishtina me gjithsej 11 trofe, që ndër vite është emëruar Universiteti në Sigal Prishtina dhe tani Prishtina.
Skuadra e dytë me më së shumti trofe është Bashkimi me gjashtë, kurse Penza e treta me pesë trofe.

Kampionet ndër vite:

1999-2000 Bashkimi 

2000-01 Universiteti 

2001-02 Universiteti 

2002-03 Universiteti 

2003-04 Universiteti 

2004-05 Universiteti 

2005-06 Universiteti

2006-07 Bashkimi 

2007-08 Bashkimi 

2008-09 Bashkimi 

2009-10 Bashkimi 

2010-11 Penza 

2011-12 Penza 

2012-12 Sigal Prishtina 

2013-14 Sigal Prishtina 

2014-15 Prishtina 

2015-16 Prishtina 

2016-17 Penza 

2017-18 Bashkimi 

2018-19 Prishtina 

2019-20 I ndërprerë për shkak të COVID-19

2020-21 Penza

2021-22 Penza

2022-23 ? 

Ofertë marramendëse për Mourinhon, nëse e pranon do të bëhet trajneri më i paguar në histori të futbollit

Drita siguron shërbimet e ‘bomberit’ të Ligës së Parë