Ka ndërruar jetë ish futbollisti dhe drejtori i Ferizajt, Nadir Haxhimusa

Nadir Haxhimusa i njohur si futbollist i spikatur i Ferizajt, ndërsa në vitet e fundit edhe si drejtues ka ndërruar jetë.

Nadir Haxhimusa  ishte pjesë e gjeneratës së futbollistëve të cilët i rezistuan pushtuesit serb në vitet e 90-ta.

Ai ishte sulmues i spikatur i KF Ferizajt dhe me paraqitjet e tij la gjurmë të pashlyeshme në futbollin kosovar, duke u shndërruar në model për shumë breza të rinj ferizajas.

Edhe pas përfundimit të karrierës si lojtar, Nadiri gjithmonë i qëndroi afër klubit të tij të zemrës, duke e ndihmuar në forma të ndryshme rritjen e tij, si drejtues dhe menaxher i sukseseshëm.

Kontributi i tij në klub ishte i jashtëzakonshëm dhe pa dyshim ishte ndër punëtorët më të dalluar sportivë në klub.

Ikja e tij e hershme është humbje e madhe jo vetëm për familjen, por edhe për vet futbollin ferizajas.

Milani mendon seriozisht për Xherdan Shaqirin

Zyrtare: Gjilani konfirmon transferimin e sulmuesit Blerim Krasniqi