Javë interesante në Liga Total, kryeson Bajrami

Në Lipjan u mbajt java 11-të në Liga Total, ku pati sfida interesante dhe mjaftë atraktive.

Në Superligë, Bajrami mori kreun e tabelës pas fitores 2:1 ndaj Gllogovcit, ku shfrytëzoi edhe humbjen e Gumnasellës ndaj Mobi Shop Gaxhes 2:3.

Në krahun tjetër, Avni Ita triumfoi 5:4 ndaj Ak Llapit për ta bërë shumë interesante luftën për zonën Play Off.

Në përgjithësi, Liga Total ka tri liga, me 56 ekipe.

liga total

Tabela e Superligës

tabela foto

 

Tabela e Ligës së Parë dhe Ligës së Dytëliga 2 liga 3