Ja si u kujtua Triumf Shabani (VIDEO)

Është bërë një vit prej se Triumf Shabani nuk është më në mesin tonë.

Dy skuadrat ky luajti i riu Shabani, Fushë Kosova dhe Feronikeli u takuan ndërmjet vete duke e kujtuar atë.

Nuk munguan as befasitë nga tifozët që ishin diku rreth 800.