Ja si e festoi titullin e Juves, e dashura e Matrit

Edhe Frederica Nargi ka qenë në “Juventus Stadium” për të festuar titullin kampion dhe Kupën e Italisë. E dashura e Alesandro Matrit, ka zbritur në fushë për të festuar me të fejuarin e saj.

Ndoshta ajo ishte një fat më shumë në këtë sezon fantastik të “Zonjës së Vjetër”.

na