Ja shqiptari si e hodhi si pa kokë serbin! (video)

Më pak fjalë do të përshkruajmë një super fitore të garuesit ferizajas, Valdrim Lubishtani. Çdo koment është i tepërt, sepse më së miri shihet në video kur Lubishtani e hedh si pa kokë, Daniel Danilovilc. Ky serb gatë do të kujtojë shqiptarin, jo vetëm për dajakun, por edhe nokautin!

 

Ky sport është i versionit MMA që u mbajt në Irlandë dhe Lubishtanit nuk iu deshën më shumë se 40 sekonda për t’ia humbur rrugën serbit.