Ja sa zëvendësime do të lejohen edicionin e ri në Serie A

Kampionati i Italisë ka konfirmuar se do t’i lejojë pesë zëvendësime brenda një ndeshjeje. Pas pandemisë ishte marrë vendim që mund të bëhen pesë zëvendësime gjatë një ndeshjeje futbolli shkaku i lodhjes së lojtarëve.

Ky rregull do të vazhdojë të aplikohet edhe në sezonin 2021/22 në Serie A. Pesë zëvendësime do të mundë të bëhen gjatë tri ndërprerjeve të ndeshjes, pa llogaritur zëvendësimet që bëhen pas pjesës së parë.

Ndërkohë, në rast se ndeshja shkon në vazhdime, që mund të ndodhë në Coppa Italia, atëherë skuadrat kanë të drejtë të bëjnë edhe një zëvendësim gjithsej gjashtë gjatë 120 minutave.

Në anën tjetër, ky rregull nuk do të vazhdojë të aplikohet më në Premierligën e Anglisë, që ka vendosur të mbajë rregullin e tri zëvendësimeve.

Munishi ironizon me Dritën me një foto të postuar nga Amsterdami – por ai nuk luajti fare dhe Maribori i tij u mposhtë 9-1

Gjykata vendos kundër UEFA-s, hiqen dënimet ndaj klubeve themeluese të Superligës