Ja sa ngjajnë Arsim Thaçi dhe Mikel Arteta

Po t’i shikosh në shpejtësi dhe pa vëmendje të madhe, personi më lart në fotografi mund të ju duket i njëjtë.

Në fakt, trajneri i Trepçës ’89, Arsim Thaçi dhe futbollisti i Arsenalit, Mikel Arteta, janë vërtetë të ngjashëm.

Një gjë të tillë mund ta shihni edhe më lart në foto, derisa vlerësimin ju takon ta bëni vetë. /Olle