Ja përforcimet zyrtare të Hajvalisë

Hajvalia e cila në këtë edicion synon që për herë të parë të kurorëzohet me titullin kampion, ka bërë kërkesë për t’i regjistruar në FFK, këta futbollistë: Azem Ahmeti (Prishtina), Alban Dragusha (Kosova V.), Arbër Prekazi, (Kosova V.), Fatlum Ramadani (Kosova V.), Mërgim Pefqeli (Trepca) dhe Shpat Tabaku (Vëllaznimi).