Ja kur do të zhvillohen ndeshjet gjysmëfinale

Tashmë dihen edhe çiftet gjysmëfinale të Ligës së Kampionëve dhe datat kur do të zhvillohen këto ndeshje.

Çiftet dhe data

26 prill Atletico – Bayern

27 prill City – Real

3 maj Real – City

4 maj Bayern – Atletico