Ja kujt ia dedikon trofeun trajneri i Prishtinës, Antonis Constantinides

Trajneri i Antonis Constantinides nuk ka harruar tua urojë qytetarëve të Prishtinës trofeun e fituar.

“Është kënaqësi e madhe të fitosh me këta djem. Ata dhanë gjithçka nga vetja. Ky trofe i dedikohet qytetit tonë Prishtinës dhe qytetarëve”.

“Kjo shkon edhe për presidentin tonë që për arsye familjare nuk ka mundur të bashkohet me ne”, ka thënë trajner i Prishtinës, Antonis Constantinides.