Bashkimi e befason Prishtinën

Bashkimi ka thelluar krizën e Sigal Prishtinës, duke e mposhtur me rezultat 77:70. Prizerenasit treguan ndeshje fantastike përballë prishtinasve, të cilët janë në krizë të rezultateve dhe këtë e treguan në tri ndeshjet e fundit.

Lojtari më i dalluar te Prishtina ishte Abukar me 23 pikë, përdersia te Bashkimi ishte Rugova me 20 sosh/Olle