Isufi në derbin e xhiros, ja delegimet e plota të gjyqtarëve në Ligën e Parë

Java e gjashtë në Ligën e Parë do të zhvillohet në mesjavë me ndeshje interesante në program.

Përballja kryesore do të jetë në Mitrovice e që i takon Grupit A, ku ballafaqohen Trepça ’89 – Trepça, derisa drejtësinë do ta ndaj Selim Isufi, i ndihmuar nga asistentët Safet Berisha dhe Fatmir Abrashi.

Ndërkaq në Grupin B njëra nga ndeshjet me interesante pritet të jetë ndërmjet Ramiz Sadikut dhe Arbërisë, ku gjyqtari kryesorë është Petrit Rama i ndihmuar nga asistentët Bënon Këpuska dhe Bajram Kabashi.

Me poshtë delegimet e plota në Grupin A dhe B:

Delegohen gjyqtarët për xhiron e shtatë, Mentor Ajeti në ndeshjen kryesore

Kosova U-17 në konkurrencën e femrave luajti baras ndaj Bjellorusisë