Ish volejbollistja ‘godet’ kështu (FOTO)

Samantha Hoopes është një nga modelet më të kërkuara të momentit. Amerikanja që me parë ka luajtur volejboll, dhe tashmë është e lidhur edhe me futbollin, ka pozuar për revistën GQ.

Ajo si gjithmon është dukur bukur, ndërsa nuk kanë munguar edhe pozat provokative.

Ajo nuk e harron profesionin e vjetër të volejbollistet dhe kur ka kohë nuk priton të zhvillojë ndonjë ndeshje.

samata 2

samanta 3

samantha 01

samatha 0

samnta 5