Ish-portieri kroat kujton Fadil Vokrrin dhe vëllezërit Muriqi (VIDEO)

Marjan Vlak për disa ditë vizitoi Lirinë e Prizrenit, në cilësinë e drejtorit të Shkollës së Futbollit të Dinamos së Zagrebit.

Të dy klubet me traditë në Kosovë dhe Kroaci nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi.

Në një intervistë për Tribuna Channel, Vlak krahas vizitës në Prizren, foli edhe kujtoi Fadil Vokrrin dhe vëllezërit Fadil e Xhevdet Muriqi, që sipas tij në kohën e ish-Jugosllavisë, ishin të jashtëzakonshëm.