Ish-gjyqtari i njohur flet për Bajram Gashin dhe 5 kartonët e kuq në ndeshjen Drenica-Llapi

Ish-gjyqtari kosovar, Ismajl Kosumi, ka qenë i pranishëm në emisionin “Arena” në Tribuna Channel.

Ai ka dhënë mendimin e tij për gjykimin e ndeshjes Drenica-Llapi.

Vlerësimin e Kosumit mund ta ndiqni prej minutës 27:50.