Interesim i jashtëzakonshëm për bileta

Ndeshja e parë finale ndërmjet Sigal Prishtinës dhe RIlski Sportis, është duke u afruar.

Biletat për këtë ndeshje kanë dalur në shtije në ora 13:00, para Neë Bornit, ndërsa fluksi i tifozëve prishtinas ishte i madh për të siguruar një biletë për këtë ndeshje.